Terápiák

Természetgyógyászat… egy kicsit megmagyarázhatatlan. Sokunk számára elképzelhetetlen világot nyit meg a természeti erőket segítségül hívó, gyógyulni vágyók körében. Hivatalos megfogalmazás szerint:

az egyetemes orvoslás azon eljárásainak az összessége, amelyek holisztikus szemléletükkel az ember testi-lelki önszabályozó képességének fejlődését, megőrzését, helyreállítását segítik elő.

Az eljárások betegségmegelőzőek és szelíd gyógyító jellegűek. Számomra a hangsúly a szelíd gyógymódokon van. Mindig a lehető legszeretetteljesebb kezeléseket választom ki Vendégeim számára. A terápiákat mindig ötvözöm, vagyis felerősítem a kezelések hatásfokát. Holisztikus szemléletem megnyilvánul minden egyes terápiajavaslatban, kezelésben.

A kezelések után újult erővel térsz vissza az anyaság csodálatos útjára és könnyebben nézel szembe a kihívásokkal.  A terápiák által megtapasztalod a teljes ellazulást, a testi, lelki feltöltődést és a türelmet, ami nagy kincs egy Édesanyának.

Itt a helyed, hogy megtapasztald a természetes terápiák erejét, a csendet, nyugalmat és adj időt annak, aki a legfontosabb. Saját magadnak! ❤︎  Nálam minden érintés Érted van, minden pillanat Rólad szól! ❤︎

Hálás vagyok az együttműködésedért, nyitottságodért, elhivatottságodért és a bizalmadért, hogy engem választottál!

A kezelések során természetes, esszenciális, egyénre szabott alapolajokat, krémeket és illóolajokat használok, melyet az aktuális testi- és lelkiállapotod határoz meg.

FONTOS! A kezelések NEM helyettesítik az orvosi ellátást, vizsgálatokat! A terápiákon mindenki saját felelősségére vesz részt!

Az alábbi terápiákkal várlak a rendelőmbe:

Kristályragyogás program
Tartalma: Reflexológia terápia & illóolajos, relaxáló arcmasszázs

Időtartam: 90 perc

Ára: 13.000 Ft

A terápia célja, hogy a reflexzóna masszázs áldásos hatását egy olyan arcmasszázzsal fokozzuk, ahol az illóolajok támogatásával egy mély relaxációs állapotba kerülsz. A 90 perc után feltöltődve, felfrissülve lépsz ki a rendelő ajtaján. Újra ragyogsz és tündökölsz! Minden érintés Érted van, minden perc Rólad szól!

Kristályharmónia program
Tartalma: Coach ülés / Terápiás beszélgetés

Időtartam: 60 perc

Ára: 15.000 Ft

A 60 perc beszélgetés Rólad, a gondolataidról, elképzeléseidről, vágyaidról szól. A beszélgetés terápiánkat feltáró tanácskozással kezdjük, majd fokozatosan haladunk a közösen meghatározott, kitűzött cél felé megoldásfókuszú beszélgetéssel, mely inspirál, motivál és arra ösztönöz, hogy a legjobbat hozd ki magadból. A coach-olás egy folyamat a célod felé. Készülj egy izgalmas utazásra önmagaddal.

Javasolt: 5 alkalom

Kristályesszencia program
Tartalma: Reflexológa terápia & illóolajos- vagy Bach-virágesszenciás, relaxáló hátmasszázs

Időtartam: 90 perc

Ára: 13.000 Ft

Egy igazán unikum kezelés alatt tested, lelked harmóniára lel. A talpmasszázs terápia egész szervezetre ható programja után igazán jól esik egy lazító, könnyed, relaxáló hátmasszázs, ahol személyre szabott illóolajokat vagy épp az aktuális lelki állapotodnak megfelelő Bach-virágesszenciát alkalmazok.

 

Kristálytiszta nyugalom program
Tartalma: Csakra-talpmasszázs terápiás beszélgetéssel

Időtartam: 100 perc

Ára: 16.000 Ft

Egy fantasztikus lélekutazásra hívlak, ahol a lelked kapuját nyitjuk meg.

A talpon lévő 7 csakrapont masszírozása egy energetikai kezelés, melyet a tibeti hangtál hangja, a 7 csakra illóolajának illata és a 7 csakra ásványának ereje teszi teljessé az itt töltött időt.

A terápiát megoldásfókuszú, inspiráló, motiváló beszélgetéssel kezdjük, majd magával a csakra-talpmasszázzsal folytatjuk és terápiás javaslattal zárjuk.

A kezelés után harmonikus állapotba kerülsz, másképp tudsz majd a felmerülő problémákra ránézni, kiegyensúlyozottabbá válsz az élet minden területén és pozitív gondolkodás a mindennapjaid része lesz. Meglátod, hogy mindig van választásod, szeretetteljesen tekintesz magadra és a jövőre. A terápia arra is ösztönöz, hogy ismerd fel a benned rejlő erőt és használd az erőforrásaidat, 

1 üveg Bach-virágesszencia

Mennyiség: 10 ml – 1700 Ft

A keveréket személyre szabottan állítom össze egy adott terápia után. Egy keverékbe 6-8 virágesszenciát teszek, melyet az épp aktuális lelki állapotod szerint lépnek a szolgálatodra. A Bach-cseppeket megerősítő mondatokkal támogatom meg, melyeket e-mailen küldök el Neked a terápia után.

Infraszauna

Időtartam: 30 perc/alkalom

Ára: 1.800 Ft

Az ár tartalmazza a szauna törölköző használatát is.

Az infraszaunázás után használd bátran a rendelő zuhanyzóját, melyhez szintén törölközőt biztosítok.

Az infraszauna az infravörös sugárzást használja fel. Mélymeleg típusú kezelés, amelynek során a kabinban használt energia 80%-a testet, és 20% melegíti csak a levegőt. Az infrasugarak a bőr felszíne alá 1 cm mélyre hatolnak, ott lazítják a bőr alatti salak- és méreganyagokat, melyeket a verejtékmirigyeken keresztül kijuttatnak a szervezetből. Hőmérséklete 45-60°C, páratartalma 45-50 % között mozog. A kabinban illóolaj párologtatása segíti az ellazulást. Használata kevésbé megterhelő, mint a finn szauna.

Kiváló méregtelenítő hatású, segíti a fogyást, az ellazulást, átmelegíti a hideg végtagokat, bizonyítottan hatékony a Lyme-kor kezelésében, keringésjavító, az infrasugarak jótékony hatással vannak a gyulladásra, náthára, meghűlésre.

Kinek ajánlom? A kontraindikációkat figyelembe véve mindenkinek, aki vágyik egy kis melegségre, felfrissülésre.

Legeredményesebben a következő betegségek kezelésénél lehet használni:

Midenféle reumatikus betegség, izmok és ízületek megbetegedései, hosszú ideje tartó gerinctáji bántalmak (lumbágó, isiász, hát- és derékfájás, nyakmerevedés), ízületi elváltozások, vállmerevség, illetve váll-kar tünetcsoport, izommerevség, megfázás, allergia, melléküreg- és egyéb gyulladások, légúti megbetegedések, hörgőasztma, krónikus hörghurut, keringési megbetegedések, bőrbetegségek (akné, pikkelysömör stb.) veseműködési zavarok, nőgyógyászati problémák, fájdalomcsillapítás, fejfájás, cukorbetegség, gyomor-bélrendszeri zavarok, szív- és érrendszeri megbetegedések, égési sérülések, magas- illetve alacsony vérnyomás, súlycsökkenés, depresszió, stressz, immunerősítés, Lyme-kor.

TILOS a szauna használata peacmaker-rel és műszívbillentyűvel rendelkező Vendégeknek!

FONTOS!  HA VALAMILYEN TOVÁBBI BETEGSÉGBEN SZENVEDSZ, KONZULTÁLJ ORVOSODDAL, MIELŐTT MEGKEZDED A SZAUNA HASZNÁLATÁT!

Bizonyos gyógyszerek és az infraenergia együttes alkalmazása mellékhatásokat és egyéb reakciókat okozhat, erre kérlek, ügyelj! Amennyiben az infraszauna alkalmazása közben állapotod rosszabbodását tapasztalod, haladék nélkül függeszd fel a kezelést, és konzultálj orvosoddal!

Csatlakozz hozzám, iratkozz fel hírlevelemre!

Csatlakozz hozzám és a Rendelő közösséghez és megajándékozlak egy mesével. Örömmel osztom meg Veled gondolataimat, és hasznos, érdekes cikkeket és különleges ajánlatokat küldök, amiről csak így értesülhetsz.

Fedezd fel Facebook oldalamat valamint kapcsolódj a csodás Édesanyák Lélekmentora Csoportomhoz!

Határtalan szeretettel,

Németh Krisztina

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!