Rendelő információ

Érkezés
Fizetési lehetőségek

1. ÉRKEZÉS

A rendelő címe: 1221 Budapest, Gerinc utca 22.

Hogy jutsz el hozzám?

Ha autóval érkezel:

A térképen látható, hogy a fő utca, az Ady Endre út, melyről a zsákutcás Orsovai utca nyílik. (Egy nagy T betű már jelzi az utca végében.) A Gerinc u. 22. számot csak ebből az irányból tudod megközelíteni, máshonnan nem! Az Orsovai utcán gyere fel, és az első lehetőségnél fordulj jobbra. Sajnos nincs kiírva a Gerinc utca, de jó helyen jársz! Az utca bal oldalán egy világos barna, családi ház a 22-es szám. Parkolni a ház előtt bárhol lehet!

 

Ha tömegközlekedéssel érkezel:

A 41-es villamossal éred el rendelőnket, mely már bekapcsolódott a Fonódóba, így Óbudáról indulva a Kamaraerdő végállomásig jár, érintve a Batthyányi-, Gellért- és Móricz Zsigmond teret.  Rózsavölgy Alsó megállónál kell leszállnod. Innen kb. 3 perc séta a rendelő. Választhatod még a 7-es buszt is, mely Nyírpalota és Albertfalva vasútállomás között közlekedik. Albertfalvai végállomástól kb. 10 perc sétával érhető el a rendelő.

 

Itt találsz meg minket:

Gerinc u. 22.
Budapest,1221
0036204046455

Kérdésed van?

 

Kérlek, hívj! +3620/404-6455

Ha szeretnéd magaddal vinni a fenti információkat, akkor kérlek, kattints az ÚTICSOMAG letöltéséhez!

Kérlek, érkezz pontosan!

 

Ha teheted, akkor a megbeszélt időpont előtt pár perccel előbb érj ide, hogy rá tudj hangolódni a terápiára, beszélgetésre. Amennyiben mégis késve érkeznél, kérlek, erről időben, telefonon tájékoztass! A késést 15 percig tudom elfogadni, utána a terápia ideje a késés idejével csökken. Köszönöm, hogy egymás idejét tiszteletben tartjuk!

Amennyiben nem jelennél meg az előre egyeztetett kezelésen, illetve 24 órával a terápia előtt nem mondod le a időpontot, a kezelés teljes díja felszámításra kerül!

Az egyeztetett időpontban fenntartok Neked egy vagy másfél órát, amit késői lemondás esetén más Páciensnek már nem tudok kiadni. Ezek a szabályok a legjobb érdekedet is szolgálják, hiszen egymás tisztelete hozzájárul a kölcsönös odafigyeléshez és segíti a közös, folyamatos munkánkat. Megértésedet köszönöm!

Abban az esetben, ha én mondom le a lefoglalt időpontot 24 órán túl, akkor természetesen a következő alkalommal Neked nem kell fizetned a terápiáért.  

Mindkét fél mentesül a 24 órás lemondással járó fizetési kötelezettségtől, az alábbi esetekben:

  • hirtelen jött betegség, esetleg baleset
  • kórházi kezelés
  • gyermek betegsége

2. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Fizetési módok:

  • Bankkártya
  • PayPal
  • Átutalás
  • Készpénzzel a rendelőben

  • Előre utalással, legkésőbb a terápiát megelőző 2 napon belül.
  • Lélekmentor program esetén a program megkezdése előtt 5 nappal kérjük átutalni a program teljes díját vagy az első részletet.
  • Részletfizetés esetén a díj 2. fele a 40 napos program esetén a 3., 60 napos program esetén a 6. alkalom után fizetendő.

Fizetni készpénzzel a rendelőben, banki átutalással, PayPal-lal, illetve bankkártyás fizetéssel tudsz. A banki utalás választása esetén a visszaigazoló emailben díjbekérőt küldünk számodra, aminek a fizetési határideje terápiát megelőző maximum 2 nap.  Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos fizetési felületre irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a választott terápia díját.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérünk, hogy pontosan add meg az adataidat (ha a számlázási név és a saját neved ugyanaz, kérünk, akkor is írd ki még egyszer a számlázási név rovatba, mert az ott feltüntetett név fog szerepelni a számlán)! A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden Neked, amit emailen küldünk el.

Utalási adatok:

GerincZóna Bt. 10401938-50526683-56871008  

Amennyiben még további kérdésed, észrevételed lenne, kérlek, használd az űrlapot, és írj nekünk. Leveledre, amint lehet érdemben válaszolok.

10 + 11 =

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!