feet 2358333 1280Úgy gondolom, hogy sokan nem tudják mi a különbség a reflexológia és a talpmasszázs között.

Én viccesen csak annyit szoktam mondani, hogy 2 év. 🙂 Valójában pedig annyi, hogy a pontokat bárki megtanulhatja, hogyan kell nyomni, azonban én, mint reflexológus tudom, hogy miért, meddig nyomom, mi és mire, milyen hatással van, nem is beszélve arról, hogy hatalmas tárháza van azoknak a terápiás javaslatoknak, melyet egy-egy kezelés után fel tudok ajánlani.

Nagyrabecsülöm, hogy a lábadat a kezembe helyezed, drága Édesanya, hiszen ezzel megnyitod a lelkedet előttem, és bizalmaddal megtisztelsz. ♥

 

A talpadon milliónyi idegvégződés található, melyek érintésével a feladatokkal teli időszakban olyan ellazulást, feloldást ad, hogy újult erővel tudsz az örökbefogadás újabb, várakozással teli napjára tekinteni.
A reflexológia nem csak az idegrendszert, hanem az egész szervezetet karbantartja, felfrissíti. Legyen szó akár, már meglévő problémákról, egyensúlyzavarról, akár prevencióról, a reflexológia az egyik legkomlexebb természetgyógyászati terápia.

A talpmasszázs során finomabbnál, finomabb olajokat, illóolajokat használok, mellyel felerősítem a terápia hatását és kiegyensúlyozott, elfogadóbb, türelmesebb, nyugodtabb állapotba hoznak.

Tudd, hogy a türelmetlenség természetes állapot abban a helyzetben, mikor már évek óta Édesanyává akarsz válni. Fogadd el, majd engedd tovább.
A talpmasszázs terápiával ezzel is segítelek az úton. Hiszen a reflexológia nem csak érint, hanem táplál is. Testet, lelket.

Gyere el, tapasztald meg a természet erejét, melyet itt nálam, az illatos rendelőmben nyújtom Neked!

Élj a lehetőséggel, használd ki a várakozás idejét arra, hogy feltöltődj! Ez lesz a TEIDŐD! 🙂 Vedd észre, hogy mire szomjúzik a lelked, tested!

Randevúzz magaddal nálam és ajándékozd meg magad minőségi idővel és egy finom talpmasszázzsal! ♥ 🙂 

 

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

Németh Krisztina

♥ Örökbefogadó Édesanyák Lélekmentora

♥ Természetgyógyász / reflexológus, fitoterapeuta

♥ Csakra-talpmasszázs instruktor

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!