crocus 2135482 1280Bach-esszenciák… Káprázatos, lélek hívogató cseppek. Pont Neked, a Te lelkednek úgy, ahogy éppen akkor szükséged van rá.

Te tudod, hogy mi alapján választjuk ki Neked a Bach-virágesszenciáidat?

Az örökbefogadó Édesanyák lelkének mindig nélkülözhetetlen egy kis tápanyag, egy kis simogatás, egy ölelés.
A Bach-cseppek ezt hozzák el Neked. Amikor eljöttök hozzánk, Te és a Lelked, akkor a legnagyobb szeretettel és tisztelettel fogadlak. Tudom, hogy mekkora szükséged van most akár a figyelemre, a megértésre, a meghallgatásra. 
Figyelek Rád! Csak mondd el, hogy akkor és ott mit érzel! Mi nyomja a lelked? Mi bánt? Miért akadtál meg az utadon? Ha nem megy, segítek! Ha nem jönnek a szavak, támogatlak! Csak engedd meg, hagyd meg magadnak, hogy legyél! Amikor már elcsendesedik, megnyugszik a lelked, akkor felismeri, hogy szüksége van változásra, változtatásra. Ekkor kerülnek színre a lenyűgöző Bach-virágesszenciák. heart 1809653 640
A cseppeket a lelked rezdülése alapján választjuk ki, valamint segítségül hívom a virágkártyákat, a Bach-virágcseppes üvegeket, no és a szavak erejét is bevetem.

A terápia végére rálátunk arra, hogy jelen pillanatban hogyan kerül egyensúlyba a test, lélek, szellem hármasa.
A Bach-virágesszenciák a tudatalattiból hozzák elő azt, ami akadályoz Téged a jelen pillanatban.

Továbblendítenek, tudatosítanak és átsegítenek, ha megrekedtél az örökbefogadás csodás, ámbár néha fájdalmas útján.

Örökbefogadó édesanyaként tudom, hogy sokszor mosolygunk, még akkor is, mikor fájdalmat érzünk a szívünk legmélyén. Én sokszor éreztem, hogy nincs kinek elmondanom, ami a szívemet nyomja. Nem volt hiteles segítőm, támogatóm az örökbefogadás előtt, alatt és után sem. 

Neked most itt a lehetőség, hogy kitárd a szíved. Itt vagyok, aki szintén végigment ezen a folyamaton. Engedd, hogy megsimogassam a lelked, hogy támogatásomat felajánljam Neked egy természetgyógyászati terápiás beszélgetéssel és a Bach-virágesszenciák segítségével.

natural medicine 1738161 1280„Mindannyiunknak Isteni küldetése van ezen a földön, aminek megvalósításához lelkünk gondolatainkat és testünket eszközként használja, s ha e három összhangban működik, az eredmény tökéletes egészség és boldogság lesz.” (Edward Bach)

Szeretettel várlak a Kristályvirág Természetgyógyász Rendelőbe az Örökbefogadó Édesanyák Lélekmentor programjára!

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥ 

Németh Krisztina, Örökbefogadó Édesanyák LélekMentora * természetgyógyász * csakra-talpmasszázs instruktor www.kristalyvirag.hu 

Képek: www.pixabay.com 

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!