man 863085 1280Számtalan esetben tapasztaltam a hozzám ellátogató, házasságban, párkapcsolatban élő Hölgyeknél, hogy az örökbefogadásról úgy beszélnek, mintha csak az ő vállukat nyomná a türelmi időszak súlya.

Szinte csak és kizárólag egyes szám első személyben beszélnek, mesélnek, minden kihívást sajátjunknak tekintenek.

És pont a napokban jöttem rá, hogy én is így éreztem. Pedig az én drága Férjem nélkül most nem lennénk egy gyönyörű család, nem terelgethetnénk Lilinket.

De akkor, abban a helyzetben csak a saját 20 éves fájdalmam, meg nem értettségem és az élet ellen érzett haragom volt jelen. Úgy éreztem, hogy csak nekem jutott ez az érzés, csak én vagyok vele egyedül. A Férjem, bármennyire is szeret, nem érti meg azt, hogy mi zajlik bennem. Így aztán nem is beszéltem róla sokáig. De egyszer eljött az a pont, amikor felismertem, hogy csak is együtt vagyunk erősek! Együtt indultunk el, együtt csináljuk végig. 

Emlékszem a pillanatra, mikor rádöbbentem, hogy a Férjem végig ott állt mellettem, csak arra várt, hogy a segítségét kérjem. 

Megtettem. Ezzel együtt egy olyan felszabadult érzés lett úrrá rajtam, mint még soha. Így történt, hogy mikor már a kezünkben volt az örökbefogadási határozat, nyugodtan tudtam hátradőlni, mert tudtam, hogy ott áll mellettem, teljes mellszélességgel a Férjem, a gyermekem leendő Apukája, és ez erővel, megnyugvással töltött el.

Drága örökbefogadás útján járó Édesanya! Ha Társaddal, Pároddal, Férjeddel indultál el az örökbefogadás útján, akkor tudd, hogy az Édesapa is örökbe fogad!

A döntés közös volt, a megpróbáltatásokkal teli időszak is közös. Biztatlak, hogy beszélgessetek, osszátok meg a gondolataitokat és támogassátok egymást ezen a csodás, ámbár sokszor kálváriának megélt úton. A LÉLEKMENTOR programok alatt is többször beszélgetünk a közös felelősségvállalásról, a családi harmóniáról és közös beszélgetések fontosságáról. ♥

Az, ahogy most egymás felé fordultok, ahogy támogatjátok egymást, ahogy szeretitek egymást végig fog kísérni Benneteket az úton, és egy erős, kiegyensúlyozott Szülőként álltok majd ott a vágyott gyermek kezét fogva vagy a vágyott gyermeket ölbe tartva. ♥

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

Németh Krisztina

♥ Örökbefogadó Édesanyák Lélekmentora

♥ Természetgyógyász / reflexológus, fitoterapeuta

♥ Csakra-talpmasszázs instruktor

www.kristalyvirag.hu 

 

Pin It on Pinterest

Oszd meg ha tetszett

Köszönöm a megosztást és azok is, akiknek érdekes lehet. Szeretni fognak érte!