Kristalyvirag felirat a logo mellett PNG   

                

 

social fbsocial gsocial t social fb instagram

Official Partner

Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor programok
Égi Csoda ♥
Isten tenyerén ♥
Szívmelengető, lélekemelő csakra-talpmasszázs


Hozzávalók:

  • 20 dkg kukoricadara (2 órát tejben ázva duzzadt)
  • 1 liter sós víz
  • 1 ek. vaj
  • lekvár, méz, mák cake 1056530 640
  • fekete szeder

Elkészítés

A megduzzadt kukoricadarát felöntöm a sós vízzel és kb. negyed óráig - a dara megpuhulásáig folyamatosan kevergetem. Lényeges a folyamatos keverés, mivel egyébként pukkadozik, fröcsög és ég. Akkor jó, ha elválik az edény falától. Nos ezután bármi módon ízesíthető, lekvárral, juhtúróval a leggyakoribb. Én ekkor kevertem bele a vajat, a mákot és a mézet is, és belehintettem a frissen szedett feketeszedret. (vagy jó a mélyhűtött is)

Miután elkészült a puliszka, kiterítettem sütőpapírral kibélelt tepsire, és 220 fokon előmelegített sütőben még kb. 20 percig sütöttem. A forró puliszkát hagytam teljesen kihűlni, majd a legnagyobb pogácsaszaggatóval köröket szaggattam belőle, és így került az asztalra édességként. Friss gyümölccsel díszíthetjük.

"Meditációval egybekötött csakra talpmasszázson voltam Krisztinél,hogy kislányom műtéte előtt egy kicsit jobb állapotba kerüljek. Többet kaptam tőle, mint reméltem. A kezelés után egy héttel éreztem, hogy valami nagy tehertől szabadulok meg és azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Köszönöm ezt Neked, Kriszti."

Csatlakozz hozzám 1

captcha 

BLOG, PUBLIKÁCIÓK, CIKKEK

TOVÁBB...

KIADVÁNYOK, TANFOLYAMOK

TOVÁBB...

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK, ÍRÁSOK

TOVÁBB...

KISFILMEK A RENDELŐRŐL ÉS KEZELÉSEKRŐL

TOVÁBB...