Kristalyvirag felirat a logo mellett PNG   

                

 

social fbsocial gsocial t social fb instagram

Official Partner

Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor programok
Égi Csoda ♥
Isten tenyerén ♥
Szívmelengető, lélekemelő csakra-talpmasszázs


scent 1059419 640Légzéskönnyítő illóolaj keverék: 50 ml sárgabarackmag olajhoz tegyünk 10 csepp vietnámi eukaliptusz (eukalyptus citriodora), 5 csepp rózsafa és 5 csepp teafa illóolajat. 

Rázzuk össze, majd cseppentsünk egy diónyi sheavajba vagy más natúr krémbe, olajba a keverékből 2 cseppet, és a mellkasra, nyakra kenve használjuk naponta, akár többször is. Gyerekeknek is biztonságos!

Ellenjavallat: nincs. FONTOS! Az eukaliptusz citriodora nem azonos a boltokban is kapható és népszerű tazmániai eukaliptusszal (eucalyptus globulus)! Utóbbit 6 éves kor alatt TILOS adni, fulladást okozhat!

Fertőtlenítő párologtató influenza idején: 2 csepp teafa, 2 csepp citrom és 2 csepp eukaliptusz radiata illóolajat tegyünk párologtatóba, aromalámpába.

Ellenjavallat: nincs. 

FONTOS! Az eukaliptuszradita nem azonos a boltokban is kapható és népszerű tazmániai eukaliptusszal (eucalyptus globulus)! Utóbbit 6 éves kor alatt TILOS adni, fulladást okozhat!

"...hiszem és tudom, hogy a dolgok nem véletlenül történnek. Az sem véletlen, hogy én betértem a rendelőbe, amit magamban a „BÉKE ÉS SZERETET SZIGET”-ének hívok."

Csatlakozz hozzám 1

captcha 

BLOG, PUBLIKÁCIÓK, CIKKEK

TOVÁBB...

KIADVÁNYOK, TANFOLYAMOK

TOVÁBB...

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK, ÍRÁSOK

TOVÁBB...

KISFILMEK A RENDELŐRŐL ÉS KEZELÉSEKRŐL

TOVÁBB...