Kristalyvirag felirat a logo mellett PNG   

                

 

social fbsocial gsocial t social fb instagram

Official Partner

Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor programok
Égi Csoda ♥
Isten tenyerén ♥
Szívmelengető, lélekemelő csakra-talpmasszázs


"Engedd, hogy rád találjon az, akinek arra van szüksége, amit Te tudsz adni!"

 

baby feet 1963158 1280Az Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor program megszületését személyes megtapasztalások ihlették, olyan különleges, csodálatos örökbefogadó Édesanyáknak, amilyen Te is vagy! 

A programot és a szolgálatomat 35-45 év közötti örökbefogadó Édesanyáknak kínálom, mert jómagam, aki 41 évesen lettem örökbefogadó édesanya, ismerem azt az utat, amelyre Te is éppen rálépsz vagy már rajta jársz, és tudom, hogy anno mennyire hiányzott az a hiteles személy az életemből, aki átsegített, támogatott volna a néha fájdalmasnak megélt időszakokon. ♥

Azonban, ha szívedben hívást érzel, és ha már 35 éves korod előtt az örökbefogadás mellett döntöttél, bármi is legyen az oka, akkor várlak Téged is nagy szeretettel! ♥

Az örökbefogadás is, mint minden más, egy folyamat. Egy út. Az úton gyakran érzed magad elveszettnek, kiábrándultnak, reményvesztettnek.

De miért kellene ezen az úton egyedül végigmenned? Miért kellene a néha szívszorító élményeket, érzéseket magadban tartanod, elfojtanod?Miért hagynád, hogy félelem, a szorongás elhomályosítsa az ANYASÁG érzését? 

Érzem, átérzem, hogy ez a csodálatos, ámbár sokszor kihívásokkal teli ösvény, mennyi megpróbáltatást tartogat addig, míg beteljesül a vágyad, és szeretett gyermekedet ölelheted.

Az örökbefogadással egyidőben egy Édesanya is születik. ♥ Nekünk, örökbefogadó Édesanyáknak rövidebb az időnk felkészülni az anyaságra. A történések, az események láncolata, gyorsasága minden Édesanyát megterhelhet. Sőt! Az egész családot.

Számtalanszor hallottam, hogy az örökbefogadáskor csak az örökbefogadott gyermek számít. Az ő biztonsága, kiegyensúlyozottsága, lelki stabilitása - és még sorolhatnám - a legfontosabb.
Azonban úgy érzem, hogy csak azt tudod adni, amid van. happy 1992296 640
Az örökbefogadott gyermek mindig több figyelmet, odaadást, törődést igényel. Ezt akkor tudja az Édesanya megadni, ha önmaga is egységben van. Amíg tele vagy félelemmel, kétséggel, bizonytalansággal, addig nem tudod a szeretett gyermeked vágyait teljesíteni, támogatni őt az útján úgy, ahogy neki van rá szüksége. Ezt csak akkor tudod átadni, amikor  pozitív, boldog, kiegyensúlyozott állapotban vagy. 

A gyermek javát nem a tökéletes, hanem hiteles édesanya szolgálja. Ha Te megteszel mindent önmagadért, akkor azt a gyermekedért is teszed. Ha Te boldog vagy, akkor ő is az lesz! ♥

Küldetésemnek tekintem azon örökbefogadó Édesanyák támogatását, akik az örökbefogadás varázslatos útjára léptek, hogy egészek és teljesek legyenek, pozitívan gondolkodjanak, hogy testileg, lelkileg harmóniában, feltöltődve boldog Édesanyaként legyenek jelen a család és a gyermek(ek) életében. Mert ki is az, aki a családot összefogja? Ki az, aki, mint egy kőszikla, állja a viszontagságokat? Igen, az Édesanya.
Éppen ezért létfontosságú, hogy Te, kedves örökbefogadó Édesanya, bátran nyúlhass a segítő kézért, melyet egy olyan hiteles személy nyújt, aki maga is végigment ezen a folyamaton. 

Én, Németh Krisztina, az Örökbefogadó Édesanyák LélekMentora, természetgyógyász kínálom Neked szolgálatomat és felajánlom támogatásomat!

sand 1787015 1280A programban természetgyógyászati beszélgetés terápiát, reflexológiát, csakra-talpmasszázst, gyógyító kommunikácót és értő figyelmet kínálok, mint örökbefogadó édesanya az örökbefogadó Édesanyának. ♥

A program különleges, személyre szól és éppen ezért hanvonta, programonként csak 2-2 Édesanyának tudom felkínálni a lehetőséget.

Téged is várlak a közös utazásunkra! ♥ Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

Kíváncsi vagy személyes történetemre?Olvasd el itt!

 A programokról bővebben itt olvashatsz: LélekMentor Programok 

 

Ha szeretnél jelentkezni a programra, akkor kérlek, kattints ide, és írd be, hogy melyik programot választottad. Ezután a hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot és indulhat a közös utazásunk. :-)

Amennyiben érdeklődsz a program iránt, de még kérdéseid merültek fel, akkor, kérlek küldj nekem üzenetet! 

Küldj üzenetet!
Kérlek, fordulj hozzám bizalommal kérdéseddel!
 

Csatlakozz hozzám 1

captcha 

BLOG, PUBLIKÁCIÓK, CIKKEK

TOVÁBB...

KIADVÁNYOK, TANFOLYAMOK

TOVÁBB...

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK, ÍRÁSOK

TOVÁBB...

KISFILMEK A RENDELŐRŐL ÉS KEZELÉSEKRŐL

TOVÁBB...