Kristalyvirag felirat a logo mellett PNG   

                

 

social fbsocial gsocial t social fb instagram

Official Partner

Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor programok
Égi Csoda ♥
Isten tenyerén ♥
Szívmelengető, lélekemelő csakra-talpmasszázs
 1. A Fogyasztó tudomásul veszi, hogy a megrendelőlap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül, így fizetési kötelezettséget von maga után, így a megrendelt termék(ek) árát (+postaköltséget) az általa választott módon kifizeti a megrendelést követő 5. munkanapig Kristályvirág természetgyógyász rendelő visszaigazolása után.
 2.  A Kristályvirág természetgyógyász rendelő a vételár beérkezésétől számított 5 munkanapon belül vállalja a megrendelés postára adását, illetve biztosítja a termék személyes átvételét rendelőnkben, a nyitva tartási idő alatt, előre egyezetett időpontban.
 3. A Kristályvirág természetgyógyász rendelő biztosítja Fogyasztónak az elállás jogát A Fogyasztónak minősülő Vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a Fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A Fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga a rendelőben történő személyes, átvétel esetén is gyakorolható. A Fogyasztó az elállási nyilatkozatát a rendelő telefonszámán, szóban vagy postai úton vagy a rendelő e-mail címén közölheti. Az elállási nyilatkozat a Fogyasztói nyilatkozat utolsó oldalán található.
 4. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a Fogyasztónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt a Kristályvirág természetgyógyász rendelő nem teljesít. Elállás esetén rendelőnk követelheti a Fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül a Fogyasztót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.
 5. Az elállási jog gyakorlása rendelőnkben is lehetséges a rendelőnk nyitvatartási ideje alatt előre egyeztetett időpontban, illetve futárszolgálat igénybevételével vagy postai csomag rendelőnkbe történő visszajuttatással.
 6. Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül Kristályvirág természetgyógyász rendelő visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is.
 7. A Fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát:
 • olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza (pl. speciális illóolaj keverék)
 • kibontott, már használt illóolajok esetében
 • használatba vett könyv esetében (jegyzetelt, mindennapi használat nyomai, sérülései)
 • a jogszabályok által meghatározott további esetekben.

ELÁLLÁSI/FELMONDÁSI NYILATKOZAT

Kizárólag a megrendeléstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza az alább feltüntetett elérhetőségek valamelyikére.

Név:

Székhely:

Levelezési Cím

Email cím:

Telefonszám:

Fax:

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási/felmondási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében:

Termék megnevezése:…………………………………………………………………….…….

Átvétel időpontja: ………………………………………………………………………………

A fogyasztó neve:…………………………………………………………..…………………...

A fogyasztó címe:……………………………………………………………………………….

A fogyasztó elérhetősége:

Elérhetőségeink:

Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő

Üzemeltetője: GerincZóna Bt.

Adószám: 24301721-1-43

1221 Budapest, Gerinc utca 22.

Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

+3620/4046455

Elállás esetén a terméket / termékeket leadhatja rendelőnkben, előre egyeztetett időben, vagy visszaküldheti futárszolgálattal vagy postacsomagként rendelőnk címére.

 ……………………………………………..

Fogyasztó

Budapest,………………………………………...

"Kriszta! Kezed aranyat ér, a mosolyod megfizethetetlen a lelked óriási. Nekem a megnyugvás, lazítás, feltöltés, gyógyulás legjobb helye. A béke és nyugalom szigete. Mindenkinek szeretettel ajánlom."

Csatlakozz hozzám 1

captcha 

BLOG, PUBLIKÁCIÓK, CIKKEK

TOVÁBB...

KIADVÁNYOK, TANFOLYAMOK

TOVÁBB...

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK, ÍRÁSOK

TOVÁBB...

KISFILMEK A RENDELŐRŐL ÉS KEZELÉSEKRŐL

TOVÁBB...