Kristalyvirag felirat a logo mellett PNG   

                

 

social fbsocial gsocial t social fb instagram

Official Partner

Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor programok
Égi Csoda ♥
Isten tenyerén ♥
Szívmelengető, lélekemelő csakra-talpmasszázs


man 863085 1280Számtalan esetben tapasztaltam a hozzám ellátogató, házasságban, párkapcsolatban élő Hölgyeknél, hogy az örökbefogadásról úgy beszélnek, mintha csak az ő vállukat nyomná a türelmi időszak súlya.

Szinte csak és kizárólag egyes szám első személyben beszélnek, mesélnek, minden kihívást sajátjunknak tekintenek.

És pont a napokban jöttem rá, hogy én is így éreztem. Pedig az én drága Férjem nélkül most nem lennénk egy gyönyörű család, nem terelgethetnénk Lilinket.

De akkor, abban a helyzetben csak a saját 20 éves fájdalmam, meg nem értettségem és az élet ellen érzett haragom volt jelen. Úgy éreztem, hogy csak nekem jutott ez az érzés, csak én vagyok vele egyedül. A Férjem, bármennyire is szeret, nem érti meg azt, hogy mi zajlik bennem. Így aztán nem is beszéltem róla sokáig. De egyszer eljött az a pont, amikor felismertem, hogy csak is együtt vagyunk erősek! Együtt indultunk el, együtt csináljuk végig. 

Emlékszem a pillanatra, mikor rádöbbentem, hogy a Férjem végig ott állt mellettem, csak arra várt, hogy a segítségét kérjem. 

Megtettem. Ezzel együtt egy olyan felszabadult érzés lett úrrá rajtam, mint még soha. Így történt, hogy mikor már a kezünkben volt az örökbefogadási határozat, nyugodtan tudtam hátradőlni, mert tudtam, hogy ott áll mellettem, teljes mellszélességgel a Férjem, a gyermekem leendő Apukája, és ez erővel, megnyugvással töltött el.

Drága örökbefogadás útján járó Édesanya! Ha Társaddal, Pároddal, Férjeddel indultál el az örökbefogadás útján, akkor tudd, hogy az Édesapa is örökbe fogad!

A döntés közös volt, a megpróbáltatásokkal teli időszak is közös. Biztatlak, hogy beszélgessetek, osszátok meg a gondolataitokat és támogassátok egymást ezen a csodás, ámbár sokszor kálváriának megélt úton. A LÉLEKMENTOR programok alatt is többször beszélgetünk a közös felelősségvállalásról, a családi harmóniáról és közös beszélgetések fontosságáról. ♥

Az, ahogy most egymás felé fordultok, ahogy támogatjátok egymást, ahogy szeretitek egymást végig fog kísérni Benneteket az úton, és egy erős, kiegyensúlyozott Szülőként álltok majd ott a vágyott gyermek kezét fogva vagy a vágyott gyermeket ölbe tartva. ♥

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

Németh Krisztina

♥ Örökbefogadó Édesanyák Lélekmentora

♥ Természetgyógyász / reflexológus, fitoterapeuta

♥ Csakra-talpmasszázs instruktor

www.kristalyvirag.hu 

 

Szóljon hozzá!

"Meditációval egybekötött csakra talpmasszázson voltam Krisztinél,hogy kislányom műtéte előtt egy kicsit jobb állapotba kerüljek. Többet kaptam tőle, mint reméltem. A kezelés után egy héttel éreztem, hogy valami nagy tehertől szabadulok meg és azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Köszönöm ezt Neked, Kriszti."

Csatlakozz hozzám 1

captcha 

BLOG, PUBLIKÁCIÓK, CIKKEK

TOVÁBB...

KIADVÁNYOK, TANFOLYAMOK

TOVÁBB...

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK, ÍRÁSOK

TOVÁBB...

KISFILMEK A RENDELŐRŐL ÉS KEZELÉSEKRŐL

TOVÁBB...