Kristalyvirag felirat a logo mellett PNG   

                

 

social fbsocial gsocial t social fb instagram

Official Partner

Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor programok
Égi Csoda ♥
Isten tenyerén ♥
Szívmelengető, lélekemelő csakra-talpmasszázs


pink shoes 2107618 1280* Vajon egy cipőben járunk, drága örökbefogadó Édesanya?

* Vagy csak én éltem át azt, hogy annyira vágytam gyermekre, hogy nekem előbb eszembe jutott az örökbefogadás gondolata, mint az én csodálatos Férjemnek?

Igen, ezt így, utólag teljesen másképp látom.

Hiszen egy férfi nehezebben tudja elfogadni, hogy ő, mint a teremtés koronája, nem nemzhet gyermeket. Teljesen mindegy, hogy miért. Soha nem vezet jóra, ha hibásokat keresünk.


De sajnos egy-egy nehezebb, fájdalmasabb helyzetben hajlamosak vagyunk hibáztatni. Ezt csakis a kétségbeesés és az elkeseredés okozza. Hiszen ki az, aki az örökbefogadás előtt már nem ment át ezer csalódott hónapokon, amikor azt várod, hogy most pozitív lesz az a teszt? Vagy amikor sokadszorra közlik Veled, hogy nem járt sikerrel a lombik program vagy már millió terápiát kipróbáltál, ami másnak bevált?
Ez mind, mind egyre mélyebb sebeket ejt a lelkeden, és sokszor bántjuk azt, aki a legkedvesebb számunkra.

A sok megpróbáltatás azonban nem szegi egy nő kedvét, ha Édesanya akar lenni. Így aztán az örökbefogadás kérdése is felmerül.

Legalábbis bennem felmerült a sok próbatétel után. Viszont egyelőre csak bennem. Amikor az én drága Férjemnek megemlítettem, akkor időt kért. Nem utasította el, de időt kért. Szeretetteljes beszélgetés zajlott köztünk, emlékszem. Mégis amikor az idő szót kimondta, akkor valami fájdalom ébredt fel bennem. Időt kér? Még várjak? Nem bírok!

Akkor 17 éve vágytam már gyermekre, így az, hogy időt kért lesokkolt. Igen, dühös is voltam, hogy nem támogat. Azonban visszanézve nagyon hálás vagyok neki, hogy akkor nem mondott rögtön igent.
Még 2 év telt el a beszélgetésünk után, mikor egyszer csak magától jött oda hozzám, és elmondta, hogy készen áll. Madarat lehetett volna fogatni velem. Csodás érzés volt, hogy most már Ő is partner a szülővé válás folyamatában.

Tudom, hogy minden egy folyamat. A szülővé válásé is az, ahol egy Édesanya és egy Édesapa is születik. Mindkettőnek ugyanúgy a vágyának kell lennie a gyermekáldás, különben a szülői szerep is ugyanolyan játszma, erőösszecsapás lesz, mint a párkapcsolat. feet 1236905 640

Mikor végre közösen határoztuk el, hogy elindulunk az örökbefogadás folyamatán, nemsokra rá – hosszú évek vizsgálatai után - kiderült, hogy nem is lehet gyermekem. Ugye milyen csodás az Élet? ♥ Valahol a szívünk mélyén éreztük, hogy ez az út lesz a mi utunk, de volt oka, hogy miért nem előbb hoztuk meg a közös döntést. Mindig és mindent megkapunk ott és akkor, abban az összefüggésben, amikor kell. Hozzánk ekkor érkezett a legnagyobb Csoda! A türelmem gyümölcse, a szerelmünk Varázslata nem előbb, nem később, akkor érkezett, amikor kellett. Hála!


Drága örökbefogadás előtt álló vagy már úton lévő Édesanya! Csodálatos, de kihívásokkal teli az örökbefogadás folyamata. Azonban, ha Társad, a Szerelmed, a Férjed támogatásával születik meg a döntés, akkor olyan erő és energia jelenik meg, mely sokat fog segíteni a döntést követő időszakban.

A közös vágy ereje megsokszorozódik, és visszatér Hozzátok egy édes, tündér gyermek formájában! Hozzátok, akik már a kitartásotokkal, türelmetekkel és egymás szeretetével, tiszteletével is magatok vagytok a Csodák! ♥


Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

Németh Krisztina

* Örökbefogadó Édesanyák Lélekmentora

* Természetgyógyász / reflexológus

* Csakra-talpmasszázs instruktor

www.kristalyvirag.hu 

Szóljon hozzá!

Csatlakozz hozzám 1

captcha 

BLOG, PUBLIKÁCIÓK, CIKKEK

TOVÁBB...

KIADVÁNYOK, TANFOLYAMOK

TOVÁBB...

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK, ÍRÁSOK

TOVÁBB...

KISFILMEK A RENDELŐRŐL ÉS KEZELÉSEKRŐL

TOVÁBB...