Kristalyvirag felirat a logo mellett PNG   

                

 

social fbsocial gsocial t social fb instagram

Official Partner

Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor programok
Égi Csoda ♥
Isten tenyerén ♥
Szívmelengető, lélekemelő csakra-talpmasszázs


baby 718146 640Még mielőtt a mi Csodánkat, Lilit, örökbe fogadtuk sokszor említették, hogy milyen lényeges, hogy őszinték legyünk a gyermekhez. Ezzel maximálisan egyetértettünk. Tudom, hogy milyen fontosak a gyökerek egy ember életében, így nekünk nem is volt kérdés, hogy egyszer, ha itt lesz ideje, akkor elmondjuk neki azt a csodálatos történetet, melyet a születése óta mesélek neki a Csillaglányról, aki hosszú útra indult, hogy megtalálja szüleit.

Soha nem szeretnénk előtte titkolózni. És hogy mikor van itt az ideje, tette fel nekem nem is olyan régen a kérdést valaki?

Nem tudom, de érezni fogjuk. Ha kérdez, akkor válaszolunk úgy, hogy ne zaklassuk fel, de mégse hagyjuk kétségek között. Minden kornak megvan a maga szintje a beszélgetésre. Most még csak mesélek, mesében mondom el, hogy az ő jövetelének története mennyire fantasztikus és különleges. Ahogy cseperedik, egyre jobban fogja a csodálatos elméje felfogni a történteket, és akkor már mélyebben tudunk beszélgetni róla.

Igen, bennem is volt kétely. Bennem is felmerült az, hogy mi lesz akkor, ha… Ha elutasít, ha ellöki kezünket, ha az életet adó anyukáját akarja majd, ha… Sok negatív gondolat futott a fejemben. Leginkább félelemből fakadóak.

De mindez már a múlté. Ma már másképp gondolkodom, másképp nézek erre a helyzetre. Tudom, hogy az őszinteség, az egyenesség, a megbecsülés és a szeretet mekkora erővel bír. A Kislányom mindezt megkapta és megkapja. Bár még csak 2 éves, de nap, mint nap tisztelettel és szeretettel fordulunk felé, hiszen az az út, melyet már eddig bejárt elismerésre méltó. angel 1026438 1280

Hiszem, hogy ahogy mi, a szülei állunk az Ő életútjához, olyan biztonságot, oltalmat ad a családunknak, hogy amikor ott lesz az ideje az őszinte beszélgetésnek, akkor a kezdeti félelmeim tova tűnnek. Már csak mi leszünk négyen: Lili, Anya, Apa és szívünk legmélyebb szeretete. <3

Drága örökbefogadó Édesanya! A Te pozitív, teremtő gondolataid maximálisan oldják majd azt az elkerülhetetlen folyamatot, mikor őszintén elkezdesz beszélgetni a drága örökbefogadott gyermekeddel. Kezd el már most a pozitív gondolkodást!

Tudd, hogy csodálatos és kivételes Édesanya vagy, a gyermeked Téged és az Édesapját választotta, Ti vagytok neki a kőszikla, a bástya, a vár, a szeretetbomba és minden, melyre egy gyermeknek szüksége van!

Ha Te tudod, hogy ez így van, és szíved minden szeretetével fordulsz felé, olyan kötődés és mély kapcsolat alakul ki köztetek, hogy az a félelem, mely esetleg most ott motoszkál benned, teljesen elmúlik. 

Nekem is elmúlt. Ahogy erősödtem, és a gondolataimat is pozitív irányba tereltem, elkezdtem másképp nézni a leendő helyzetre. Bízom magamban és a Kislányomban is, mert a Csillaglány minket választott, és a szeretetfonal, mely összeköti a szívünket, az Égben köttetett.

Az őszinteségemmel pedig a szeretet alapkövét tettem le az én Tündéri Kislányom életében.

A Lélekmentor Programom által ezen folyamatban is támogatni tudlak. Ha hív a szíved, akkor szeretettel várlak!

Nem kell mást tenned, csak kattints ide és küldd el jelentkezésed!

Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

Németh Krisztina

* Örökbefogadó Édesanyák LélekMentora

* Természetgyógyász / reflexológus

* Csakra-talpmasszázs instruktor

www.kristalyvirag.hu

Szóljon hozzá!

Csatlakozz hozzám 1

captcha 

BLOG, PUBLIKÁCIÓK, CIKKEK

TOVÁBB...

KIADVÁNYOK, TANFOLYAMOK

TOVÁBB...

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK, ÍRÁSOK

TOVÁBB...

KISFILMEK A RENDELŐRŐL ÉS KEZELÉSEKRŐL

TOVÁBB...