Kristalyvirag felirat a logo mellett PNG   

                

 

social fbsocial gsocial t social fb instagram

Official Partner

Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor programok
Égi Csoda ♥
Isten tenyerén ♥
Szívmelengető, lélekemelő csakra-talpmasszázs


mom 759216 1280... csak hozzáállás vagyis gondolkodásmód kérdése! :-)

Drága örökbefogadó Édesanya! Tudom, mert magam is átmentem az örökbefogadás folymatán. Tudom, hogy sokszor minden olyan gyorsan történik, és úgy érezzük, nincs időnk felkészülni semmire. Aztán pedig ott van hivatali procedúra és az a sok-sok minden, ami ezután követkeik.

Én újszülött babábával tértem haza a kórházból. Fogalmam nem volt, hogy mi vár rám. De az első pár hétben szenvedtem a fáradtságtól.

Az első 40 évem úgy telt el, hogy tulajdonképpen a magam ura voltam. Aztán jött "valaki" az életembe, és onnantól kezdve az ÉN, MIre változott. És onnantól kezdve elkezdtem nagyon odafigyelni mindenre, hogy minden tökéletes legyen, hogy én legyek az aki méltó az anyaságra, hiszen, hamár ennyit vártam, akkor ennek a szerepnek meg kell felelni és még sorolhatnám. Szóval totális kontrollban éltem. Bekorlátoztam saját magamat, a saját félelmeim ketrecébe.

Hát persze, hogy hulla fáradt voltam. Adott volt egy édes Tündér, aki ugye 3 óránként keltett, de emellé ott volt az én jó nagy adag félelmem, megfelelésem. Nem is volt csoda, hogy olyan fáradt voltam, hogy kettőig nem láttam. 

Aztán jött egy pillanat, mikor azt mondtam, ez így nem mehet tovább! Választhatok, hogy vagy összeroppanok a "nagy világmegváltó", "tökéletes IMG 20150530 095812anyuka vagyok" szerepben, vagy elkezdem a tökéletességet harmóniára cserélni.

Az utóbbit tettem. És így született meg az az örökbefogadó Édesanya, aki 2 hónapos gyermekkel végre ki mert mozdulni otthonról, elfogadta, hogy minden egyszer elmúlik, elengedte az aggódást és félelmet, új gondolkodás mellett döntött, mely egy új Édesanyát is szült. :-) Egy pihentebb, nyugodtabb, higgadtabb, befogadóbb Anyát. Már simán tudtam 3-4 órás alvás mellett energikus lenni. És miért? Mert így döntötem! :-) 

Az új anyuka születése hozzájárult ahhoz, hogy az örökbefogadó Édesanyák Lélekmentora is testet öltsön. A megtapasztalt és átélt élmények vezettek odáig, hogy szolgálatomat kínáljam fel Neked, drága örökbefogadó Édesanya, hogy azt az utat, melyet jómagam is bejártam, Te már gondtalanul, békésen tölthesd el az általam nyújtott terápiák segítségével.

Több, mint 10 éves természetgyógyászati szaktudásomat és szívemet, lelkemet adom minden egyes Lélekmentor Program alatt. 

És hogy miben és mivel tudlak támogatni?

Kérlek, kövesd az egy hetes cikksorozatomat, és bemutatom Neked, hogy milyen csodálatos a hivatása az örökbefogadó Édesanyák természetgyógyász Lélekmentorának. ♥

Szívvel, lélekkel, szeretettel!  

Németh Krisztina

* Örökbefogadó Édesanyák Lélekmentora

* Természetgyógyász / reflexológus

* Csakra-talpmasszázs instruktor

www.kristalyvirag.hu

 

 

 

 

Szóljon hozzá!

"... mióta Krisztihez járok talpmasszázsra, alacsonyabb lett a vérnyomásom és a cukorszintem, köszvényes panaszaim megszűntek!

Csatlakozz hozzám 1

captcha 

BLOG, PUBLIKÁCIÓK, CIKKEK

TOVÁBB...

KIADVÁNYOK, TANFOLYAMOK

TOVÁBB...

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK, ÍRÁSOK

TOVÁBB...

KISFILMEK A RENDELŐRŐL ÉS KEZELÉSEKRŐL

TOVÁBB...