Kristalyvirag felirat a logo mellett PNG   

                

 

social fbsocial gsocial t social fb instagram

Official Partner

Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor programok
Égi Csoda ♥
Isten tenyerén ♥
Szívmelengető, lélekemelő csakra-talpmasszázs


mallard ducks 2060835 1280Mikor az örökbefogadás útjára lépsz, az egy hatalmas döntés. És ez a döntés még csak a kezdet. Ezután leginkább döntéshullámok árasztanak el kezdve, hogy a TEGYESZ-nél a vágyott gyermeked meghatározását kérik. Aztán nyílt vagy titkos örökbefogadást szeretnél, országos listát is választod és még sorolhatnám.

Nekem a döntés ott kezdődött, hogy mikor kimondták, nem lehet saját gyermekem, hogy mégis az anyaság mellett döntök. Még úgy is, hogy az anyaság, mely számomra oly közelinek tűnt addig, akkor fényévekre távolodott. Azonban ezt is egy döntés követte, és mivel a vágyam vitt előre, az sem zavart, hogy nyíltan kérjek segítséget a közeli ismerősöktől, barátoktól. 

Aztán jött az elhatározás, hogy nyílt örökbefogdást választjuk, mert úgy többfelé, több helyre eljut a vágyunk kikiáltása. Hiszen, ha felvállaljuk azt, hogy örökbefogadásra készülünk, úgy nem csak a csatornák, de a szívünk is nyílik. A vágy hatalmas erővel bír és beteljesül, ha nyitott szívvel, befogadással állunk az élet csodáihoz.

Ezután, ami történt, már történelem, de mégis tudom, hogy a döntéseink vittek minket a vágyott élet felé.

És miért is írom le mindezt Neked, drága örökbefogadó Édesanya? Miért írok ennyi a döntésről?

Mert amíg nincs döntésed, addig csak sodródsz az árral. Ha megvan a döntés, van fókusz, akkor a cél már karnyújtásnyira van. Amíg folyamatosan vacillálsz, változtatod az elhatározásaidat, addig azt fogod érezni, hogy minden és mindenki ellened van, és soha nem lehetsz Édesanya. 

Én tudtam, mit szeretnék. Tettem érte és ami a legfontosabb, ott volt az a hatalmas vágy, ami a fókuszban tartott. A fókusz és a vágy a sodródás helyett oda vezetett, hogy ma már úszom a boldogságban.

Ha szeretnéd Te is harmóniában, kiegyensúlyozottan eltölteni az örökbefogadás időszakát, szeretnél fókuszban maradni, akkor nagy szeretettel várlak a Lélekmentor Programjaimon.

♥ Tőlem, Neked! Az örökbefogadó Édesanyától az örökbefogadó Édesanyának! ♥

♥ Szívvel, lélekkel, szeretettel! ♥

IMG 5221

Németh Krisztina

* Örökbefogadó Édesanyák LélekMentora

* Természetgyógyász / reflexológus

* Csakra-talpmasszázs instruktor

www.kristalyvirag.hu 

Szóljon hozzá!

Gyöngyi, Budapest

Csatlakozz hozzám 1

captcha 

BLOG, PUBLIKÁCIÓK, CIKKEK

TOVÁBB...

KIADVÁNYOK, TANFOLYAMOK

TOVÁBB...

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK, ÍRÁSOK

TOVÁBB...

KISFILMEK A RENDELŐRŐL ÉS KEZELÉSEKRŐL

TOVÁBB...